Župan Štromar obišao radove u Dugom Vrhu

A.Š./Varaždinske vijesti | 29.10.2015. u 09:10h | Objavljeno u Našim krajem

Župan Varaždinske županije Predrag Štromar, zamjenik župana Alan Košić i ravnatelj Županijske uprave za ceste Tomislav Osonjački jučer su obišli radove na lokalnoj cesti LC-25078 kroz Dugi Vrh u općini Gornji Kneginec.

Naime, Varaždinska županija nastavlja s infrastrukturnim radovima te na taj način konstantno radi na povećanju sigurnosti građana na prometnicama. Tako se trenutno vrše radovi na proširenju kolnika kroz navedenu lokalnu cestu kako bi se povećala sigurnost sudionika u prometu. Spomenuta investicija vrijedna je 422 tisuće kuna te je u potpunosti financirana od strane Županijske uprave za ceste Varaždinske županije.

Zadovoljstvo izvedenim radovima iskazao je župan Varaždinske županije Predrag Štromar.

- Drago mi je da smo uspjeli proširiti ovu dionicu ceste koja prolazi kroz šumu i koja je dosta uska, ali vrlo prometna – rekao je župan Štromar te dodao kako će se početkom iduće godine povući i novi sloj asfalta.

Obilasku radova nazočio je i direktor Elektre Varaždin Zvonko Rožmarić koji je istaknuo da će Elektra po cijeloj dionici ceste postaviti dvanaest betonskih stupova i javnu rasvjetu.

Galerija slika