Teodor Pichler (desno) bio je treći u svojoj kategoriji M 65, a ukupno 117.

Dvojica licenciranih varaždinskih triatlonaca nastupila na Kup natjecanju u Sloveniji

| 29.5.2019. u 19:58h | Objavljeno u Sport

Dvojica licenciranih triatlonaca iz TK Varaždin odazvali su se pozivu Slovenskog triatlon saveza za sudjelovanje na Kup natjecanju u Ankaranu. Utrka sprint triatlona ujedno je bila bodovana za Alpe Adria triatlon kup. Ove godine sve je bilo u znaku broja 15.

Zimski triatlon održan je uz temperaturu zraka od +15 celzijevih stupnjeva, baš kao i plivački triatloni koji je održan na +15 stupnjeva,koliko otprilike mjere vode u kojima se pliva, čak i niže. Ovaj put u Ankaranu je na trasi plivanja temperatura vode bila od 15,5 do 17 stupnjeva.

Dvojac iz TK Varaždin, Zlatko Sir i Teodor Pichler odlučili su plivati bez odijela. Kratka dionica od 750 metara ne bi im puno donijela, posebno Pichleru zbog moguće dodatne ozljede koljena, koje je ozlijedio prije deset dana, padom s bicikla. Čak je i bio brži od konkurencije koja je nastupila u odijelila.

Od 130 natjecatelja Sir je u jakoj konkurenciji u kategoriji M 60 zauzeo ukupno 124 mjesto, u kategoriji je bio 7, dok je Pichler uspio završiti kao treći od 4 natjecatelja u konkurenciji M 65, dok je ukupno bio 117.