Dvoboj vodećih ekipa u 4. kolu Klampotic lige pripao Caffe Baru 5 Foto: Klampotic liga

Dvoboj vodećih ekipa u 4. kolu Klampotic lige pripao Caffe Baru 5

Ž.P./V.V. | 12.12.2017. u 09:26h | Objavljeno u Sport

U nedjelju 10. prosinca održano je 4. kolo Rekreativne malonogometne Klampotic lige. Domaćin lige bila je ekipa MNK Jarki, a kolo je odigrano u dvorani u Cestici.

Prve su na teren izašle ekipe MNK Jarki i MNK Lovrečan. Nakon nekoliko prilika s jedne i druge strane, povela je ekipa MNK Lovrečan, ali je vrlo brzo nakon toga ekipa MNK Jarki poravnala rezultat. Konačni rezultat utakmice tako je bio 1:1.

Iako je prva utakmica bila siromašna golovima, to se ne može reći za ostatak kola koji je obilovao sjajnim golgeterskim učinkom. Druga utakmica bila je između ekipa MNK Kolarovec i Yugo 45. Ekipa Yugo 45 krenula je sjajno u utakmicu i u mnoštvu sjajnih prilika uspjela pridobiti rezultat 3:0. No, takav razvoj utakmice kao da je probudio ekipu MNK Kolarovec, koja je polako počela sustizati rezultat. Uspjeli su Kolarovčani tako stići do rezultat 3:3, ali se na tome nisu zaustavili. Odlično raspoloženi Urban Goričan predvodio je ekipu do fantastičnog preokreta, a utakmica je na kraju završila rezultatom 6:3 u korist Kolarovca.

Treća utakmica donijela nam je još jedan preokret. Ekipa Komšije povela je pogotkom Nikole Domjana, ali su nogometaši Bistro i Pizzeria Gaj uspjeli preokrenuti rezultat i na kraju pobijediti s 5:1.

Najljepša utakmica kola odigrana je između ekipa MNK Vrtovi i MNK Mlaka. Ekipa MNK Vrtovi u nekoliko je navrata vodila i činilo se kako kontrolira rezultat. No, uporni nogometaši ekipe MNK Mlaka uspijevali su konstantno poravnavati i sustizati rezultat. Kako je vrijeme odmicalo kraju, MNK Mlaka je igrala sve bolje te je povela, no ovog su puta MNK Vrtovi uspjeli zabiti za izjednačenje. No, sjajan strjeljački učinak nije dopustio da rezultat ostane neodlučen, pa je na kraju MNK Mlaka pobijedila rezultatom 8-6. Sjajan u redovima MNK Mlake bio je Marko Vidrač koji je zabio čak 4 gola.

Iako je kolo ponudilo mnoštvo zanimljivih utakmica, za kraj je ostao derbi za prvo mjesto. Na protivničkim stranama stale su ekipe Caffe bar 5 i Sive Mekle. U stilu ovog kola, utakmica je obilovala pogodcima. Na kraju, bolju partiju pružila je ekipa Caffe bar 5, koja je pobijedila rezultatom 6-3 i tako se malčice odvojila na prvom mjestu.

Drugu poziciju lige sada je preuzela ekipa MNK Kolarovec koja zaostaje 1 bod za prvim u ligi Caffe bar 5 ekipom. Treća je ekipa MNK Lovrečan, dok su iza njih Sive Mekle. Ovo kolo bogato golovima iznjedrilo je i novi poredak na listi najboljih strijelaca.

Prvo mjesto među strijelcima i dalje drži Sandi Martan, no samo dva gola iza njega sada je Urban Goričan. Šest postignutih golova ima Roman Rog, dok su na 5 pogodaka Sandro Martinčević i Filip Pavlic