Prva ŽNL Foto: Foto Agencija Sjever/Arhiva

Dubravka-Zagorac nije dozvolila treći poraz zaredom, pobijedili Budućnost s 3:0

| 8.4.2018. u 18:54h | Objavljeno u Sport

Kriza je prebrođena. Nakon prva dva poraza na početku proljeća, vodeća ekipa Prve ŽNL, Dubravka-Zagorac, je iz trećeg pokušaja u današnjem 16. kolu došla do prve pobjede u 2018. svladavši Budućnost 3:0 na domćem terenu. Domagoj Kutnjak je doveo domaćina u vodstvo golom u 33. minuti, Tomislav Cepanec je povisio na 2:0 u 55. minuti, a Antonio Horvatić je postavio konačnih 3:0 u 67. minuti susreta.

Do prve pobjede je došao i Obreš iz Svetog Ilije, koji također nije imao dobar start u 2018. godini s dva poraza, iako je jesen prezimio na drugom mjestu (sada treći), ali je danas na gostovanju sa 4:0 svladao Polet (C) koji slovi kao težak protivnik na domaćem terenu. Tomislav Herceg je bio dvostruki strijelac za Obreš golovima u 14. i 47. minuti, dok su preostala dva gola bila djelo Elvisa Roga u 43. minuti i Kristijana Janušića u 58. minuti susreta.

U ostalim susretima, drugoplasirani Polet (T) se zadržao na drugom mjestu s novom pobjedom, ovaj puta kod kuće protiv Rudara 47 rezultatom 5:1, dok je Mladost (M) od istoimenog gosta iz Šemovca bila bolja 3:0, Plitvica (S) je slavila na gostovanju kod Zadrugara 2:0, a identičnim rezultatom, minimalnom pobjedom od 1:0, slavili su Ivančica i Lepoglava protiv Podravca Kitra i Drave (SĐ).