Dominacija Poleta iz Tuhovca u seniorskom dijelu turnira u Vidovcu

| 21.1.2019. u 09:10h | Objavljeno u Sport

Na Pan Givova kupu u Vidovcu nastavilo se natjecanje po skupinama. Odigrani su susreti u seniorskoj, veteranskoj i juniorskoj konkurenciji.

Subotu su otvorili juniori u skupini B. Nogometni centar Sv. Ilija stigao je do prvog mjesta u skupini svladavši Novi Marof 3:2 i Slobodu iz Tužnog 2:1 te izgubivši od Varteksa 7:0. Novomarofčani su pobijedivši Varteks 1 2:0 i Slobodu iz Tužnog 6:2 zauzeli drugo mjesto skupine.

U „skupini smrti“ kod seniora – skupini B prvo mjesto pripalo je Plitvici iz Gojanca. Gojančani su pobijedili branitelja naslova Nedeljanec 3:2, Slobodu ŠN 1:0, dok su sa Slobodom iz Tužnog 1 odigrali 1:1. Drugo mjesto u skupini osvojila je Sloboda iz Tužnog, koja je upisala i pobjedu protiv Slobode ŠN 4:2 i poraz od Nedeljančana 4:3 kojima je to bila ujedno i jedina pobjeda.

Nedjelju su otvorili veterani u skupini B. Konkurenciju je pomela varaždinska Mladost upisavši tri pobjede. Slavili su protiv ekipe Radnički-Oktan III 3:1, Varteksa 5:0 i Nedeljanca 2:1. Drugo mjesto u skupini pripalo je Nedeljančanima koji su s 3:1 bili bolji od Radničkog i od Varteksa 2:0.

Kod seniora u skupini A na čelu završila je druga momčad Poleta iz Tuhovca. Tuhovčani su pobijedili Slobodu (T) 2 2:1, istim rezultatom Klenovnik 1, dok su s Rudarom 47 odigrali 2:2. Na drugo mjesto skupine plasirao se Klenovnik 1 koji je svladao Rudar 47 3:1, dok je upisao remi (2:2) s drugom ekipom iz Tužnog.

U skupini C konkurenciju opet su dominirali Tuhovčani, ovaj put njihova prva ekipa koja je redom pobjeđivala Klenovnik 2 4:0, Budućnost 6:2 i Lepoglavu 6:1.

Turnir se nastavlja u subotu i nedjelju, 26. i 27. siječnja kada kreću utakmice na ispadanje.