Derbi kola bez golova, županijski derbiji u Varaždinu i Jalžabetu

| 17.4.2016. u 08:13h | Objavljeno u Sport

U Međužupanijskoj nogometnoj ligi Čakovec - Varaždin na rasporedu su utakmice 22. kola. U jučerašnjem derbiju kola u Murskom Središću, odigranom pred oko 500 gledatelja, između domaćeg, prvoplasiranog Rudara i drugoplasiranog Nedelišća završio je bez golova. Gledatelji su vidjeli šest žutih kartona, po tri svakoj momčadi.

Rudar je i dalje vodeći na tablici sa 47 bodova, Nedelišće je drugo sa 45 bodova, a trećeplasirani Jalžabet ima 41 bod i utakmicu manje. U preostale dvije jučerašnje utakmice Mladost Komet je pobijedio Centrometal 3:1, a Sloboda(S) i Pušćine odigrali su bez pobjednika 1:1.

Danas od 16 sati i 30 minuta igrat će se preostalih pet utakmica 22. kola, a jedan županijski derbi igrat će se u Jalžabetu, gdje će istoimeni domaćin pod vodstvom novog trenera Damira Lacka, a nakon tri uzastopna poraza, pokušati doči do bodova u nadmetanju s Plitvicom iz Gojanca.

Drugi županijski derbi igrat će se na stadionu Varteksa gdje će istoimena momčad ugostiti Novi Marof. U Hrastovskom će Zadrugar ugostiti Naprijed, Međimurec će biti domaćin Zelengaju, a Graničar(K) dočekuje Polet (SMNM).