Ekipa Rale za koju nastupaju Dario Jertec, Dino Kresinger, Nikola Šafarić.....

Dario Jertec junak šestog dana na 37. ZP-u Varaždina u malom nogometu

| 20.12.2016. u 17:04h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Šesti dan 37. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu, koje se igra u dvorani na Dravi, okupio je dosad najveću koncentraciju vrhunskih ekipa u jednom natjecateljskom danu. Od ukupno sedam utakmica čak pet izvrsnih ekipa – branitelj naslova pod imenom Pizzeria Stari Zagreb Borongaj Lugovi, Centar Škudar, Marin Promet, Jelena Trade, Rale - sve su redom kandidati za samu završnicu, kvalitete dostojne minimalno četvrtfinala.

Takve su bile i utakmice; Marin Promet i Centar Škudar odigrali su bez golova, branitelj naslova Pizzeria SZBL je s minimalnih 2:1 slavila protiv Marin Prometa, ljepoticu dana pak su odigrali varaždinski sastav Rale i Jelena Trade iz Subotice Podravske.

Podsjetimo, „zagrebački podravci“ su prvog dana s minimalnih 1:0 pobijedili Automobil Lončar, nakon toga bili uvjerljivi protiv Remetinca (6:0) i protiv Ralea im je i bod bio dovoljan za prvo mjesto u skupini. I u tvrdoj utakmici povela je Jelena Trade 1:0, tek u 23. minuti golom S. Totha, činilo se da će i do pobjede, međutim to nije mislio i Dario Jertec.

Sjajnim solo prodorom je četiri minute prije kraja poravnao, a onda u zadnjoj minuti potpisao novu bravuru; obrana Jelena Tradea je skupila pet akumuliranih prekršaja i nisu htjeli riskirati deseterac, a popularni Jerta je to osjetio, još se jednom „zabio“ kroz gužvu u sredini i – nakon duplog pasa s Težakom – poentirao za velikih 2:1! Donijevši tim golom i Raleu sigurni plasman u 1/16 finala, ali i Automobilu Lončar prvo mjesto u grupi, koje im se činilo jako dalekim nakon 1. kola.

Večeras je na rasporedu šest novih atraktivnih utakmica. Među kojima najviše pažnje privlače ogledi Autopraonice Zagrepčanke s Art Metali Junajtedom i ekipom Roberta Murića, Prijatelji Pizzeria Easy. Priliku za „provlačenje“ u repesaž kao jedna od četiri sretne trećeplasirane ekipe tražit će favorizirani međimurski sastav Svježa jaja Vuk i uvijek dobra Baka iz Gojanca, isto tako i u međusobnom srazu Iceki & CB Sport i MNK Ljubešćica, koja je oduševila prekjučer protiv Big Banga…

Za podsjetnik, ulaznica je i dalje 15 kuna, ona za cijeli turnir – 100 kuna.

REZULTATI - PONEDJELJAK, 19.12.2016.


18:00    VARTEKS FOTEX (Varaždin) – MERKAŠ GRADITELJSTVO (Donja Šemnica)    1:2
18:40    MARIN PROMET (Zagreb) – CENTAR ŠKUDAR (Novi Golubovec)    0:0
19:20    ICEKI & CB SPORT (Kučan Marof) – MERKAŠ GRADITELJSTVO (Šemnica)    0:0
20:00    ŠD REMETINEC – JELENA TRADE (Subotica Podravska)    0:6
20:40    PIZZERIA STARI ZAGREB BORONGAJ LUGOVI (Zg) – MARIN PROMET (Zg)    2:1
21:20    RALE (Varaždin) – JELENA TRADE (Subotica Podravska)    2:1
22:00    PIZZERIA STARI ZAGREB BORONGAJ LUGOVI (Zg) – FE LACIO (Varaždin)    5:1

UTORAK, 20.12.2016.

RASPORED UTAKMICA
18:00    (VET) COJONES (Lepoglava) – HIDROMONT & MP (Varaždin)
18:40    SVJEŽA JAJA VUK (Čehovec) – BAKA (Gojanec)
19:20    ART METALI JUNAJTED (Varaždin) – AUTOPRAONICA ZAGREPČANKA (Zg)
20:00    MIP WEYLAND (Pušćine) – BEDNJA
20:40    PRIJATELJI PIZZERIA EASY (Bednja) – AUTOPRAONICA ZAGREPČANKA (Zg)
21:20    ICEKI & CB SPORT (Kučan Marof) – MNK LJUBEŠĆICA