Dario Jertec očekuje dobar rezultat na današnjem susretu u Vukovaru Foto: Dražen Novosel

Dario Jertec: I u Vukovar idemo po pobjedu i nova tri boda

| 3.5.2017. u 09:17h | Objavljeno u Sport

Nakon pobjede u derbiju 24. kola Treće HNL Istok nad sastavom Osijeka rezultatom 3:0, momčad Varaždina gostovat će danas kod Vukovara 1991, sastava koji se nalazi na 12. mjestu tablice s 28 bodova, dok su Varaždinci drugi s 47 bodova, jednim manje od vodećeg Međimurja, kluba koji nije dobio licncu za Drugu HNL sljedeće sezone. 

- Ne bih se oslanjao na licencu, moramo ganjati prvo mjesto i biti prvaci. Cilj nam je da ne ovisimo o tome hoće li Međimurje dobiti licencu, već želimo da igrom i prvim mjestom zaslužimo Drugu HNL. I u Vukovaru idemo na pobjedu jer nam 3 boda trebaju za prvo mjesto - naglasio je igrač sredine terena varaždinskog trećeligaša Dario Jertec.

Nakon odrađene jedne utakmice neigranja, zbog crvenog kartona, u momčad se vraća Luka Jagačić, u kadru će, nakon saniranje ozljede, biti i Ivan Novoselec, a zbog ozljeda na raspolaganju treneru Miljenku Mumleku neće biti Antolek, Kresinger i Vuk.

Današnji susret u Vukovaru počet će u 17 sati. Momčad Varaždina će u subotu, 6. svibnja, u 17 sati na stadionu Sloboda, u okviru 26. kola, ugostiti Đakovo Croatiju.