Lijevi vanjski igrač Dabrova Frano Vujović vjeruje u večerašnju dobru igru i osvajanje bodova Foto: Krešimir Đurić

Dabrovi večeras u Graberju protiv Zameta očekuju nove bodove za ostanak u ligi

| 20.4.2019. u 11:59h | Objavljeno u Sport

Momčad GRK Varaždina 1930, jedini neporaženi sastav u dosadašnja četiri kola Premijer rukometne lige za ostanak će večeras u 19 sati, u dvorani u Graberju ugostiti riječki Zamet. Kada je objavljena tablica i parovi doigravanja za ostanak varaždinski je sastav bio u nezahvalnoj poziciji, posljednji na tablici, s gostovanjima u prva dva kola.

Većina je bila mišljenja da će Dabrovi osvojiti vrlo malo bodova, no momčad je u četiri kola od mogućih 8 uzela šest bodova. Dabrovi su trenutačno pretposljednji na tablici s 13 bodova, dok je Zamet drugi sa 16 bodova.

- Ostvareni rezultati u Ligi za ostanak potvrda su kvalitetnog rada na treninzima. Svjesni smo situacije u kojoj se nalazimo cilj nam je ostati u Premijer ligi i zbog toga smo dodatno motivirani u ovom doigravanju s namjerom da sačuvamo status u najelitnijem rangu hrvatskog klupskog rukometa. Znam da su nas svi bili otpisali nakon što je objavljen raspored lige za ostanak i išli smo svima u inat pokazati da imamo kvalitetu, da ne zaslužujemo poziciju na kojoj smo bili uoči prvog kola i siguran sam da ćemo ostati u ligi - naglasio je lijevi vanjski igrač varaždinske momčadi Frano Vujović.

Dovođenje Alana Belka za trenera momčadi pokazao se pravim potezom klupske uprave.
- Trener Belko nas je u kratko vrijeme dobro posložio i rezultati su odlični zahvaljujući treneru i njegovom radu - naglasio je Vujović. Nakon dvotjedne stanke, zbog reprezentativnih obveza, večerašnji susret 5. kola Lige za ostanak, za Dabrove dolazi nakon gostujuće pobjede nad Sesvetama, dok je Zamet izgubio na svom terenu od Rudana iz Labina.

- Zamet će protiv nas ići na glavu jer će htjeti nadoknaditi izgubljene bodove u prošlom kolu kod kuće ali na nama je da im pokažemo da smo favoriti od početka susreta. Pozivam navijače da dođu na utakmicu u što većem broju i da nam budu podrška s tribina jer ćemo uz njihovu pomoć lakše doći do željenog rezultata - zaključio je Frano Vujović.