Bruno Levak je na susretu protiv Ribnice postigao 3 gola

Dabrovi jučer sudjelovali na jakom turniru u slovenskoj Ribnici

| 28.1.2018. u 13:27h | Objavljeno u Sport

Momčad GRK Varaždina 1930 nastupila je jučer na turniru u Ribnici, kojem je domaćin bila RK Riko Ribnica, trenutačno vodeća momčad najelitnijeg slovenskog nacionalnog natjecanja. Dabrovi su u svom prvom susreti na turniru izgubili od domaćina rezultatom 25.24, poluvrijeme 13:12.

U varaždinskoj momčadi najučinkovitiji je bio Jakov Vrdoljak sa 4 gola, a po tri su postigli Tomislav Špruk, Jadranko Stojanović i Bruno Levak.

U drugoj utakmici na turniru Dabrovi su odigrali neriješeno s trenutačno osmoplasiranim slovenskim prvoligašem Dobovom 27:27, poluvrijeme 15:11 za slovenskog prvoligaša. Po četiri su gola za hrvatskog Premijer ligaša postigli Jadranko Stojanović,Filip Glavaš i Ante Marić.

- Jako sam zadovoljan, jer smo na turniru pokazali konture dobre prvoligaške momčadi, koja je cijelo vrijeme znala što želi na terenu. Obrana je konstantno bila agresivna, gusta, s kvalitetnim beskontaktnim kretanjima, čime je usporavala raznovrsni suparnički napad, a poznato je da su slovenske ekipe tehnički na jako dobrom nivou. U prvoj smo utakmici postigli 24, a u drugom susretu 27 golova, tako da smo imali i napadački korektan nivo, a posebno me veseli da su golovi bili raspršeni po svim pozicijama,što znači da je bila i dosta dobra bila organizacija napada - naglasio je trener GRK Varaždina 1930 Željko Čagalj.

U nastavku priprema za drugi dio prvenstva Dabrovi će u srijedu ugostiti hrvatskog Prmijer ligaša, momčad Metalca, a u subotu sedmoplasiranog slovenskog prvoligaša Maribor Branik.