Članovi konjičkog kluba Garestin uspješni na dva natjecanja

| 18.7.2016. u 09:57h | Objavljeno u Sport

Proteklog vikenda članovi Konjičkog kluba Garestin nastupili su na  dva turnira - 3. kolu Karoca GP serije i 4.kolu CC-a u preponskom jahanju3. kolu Karoca Dressage kup i 3. kolu CC-a u dresurnom jahanju.

David Hudoletnjak je s grlom Dyilian u subotu nastupio na preponama u utakmicama visine 80 i 90cm. U utakmici visine 80 cm sakupio je 5 kaznenih bodova. U utakmici na vrijeme, visine 90 cm plasirao se na četvrto mjesto.

U nedjelju na dresurnom turniru ukupno je nastupilo pet jahačica,a najuspješnija bila je Nela Novak sa svojom Kleopatrom. Osvojile su dva druga mjesta u kategoriji jahača mlađih od 16 godina u E i A utakmici sa 65 i 64,25%.

Tea Dušak Furjan i Casanova pobijedili  su u A utakmici u skupini jahača starijih od 17 godina s postotkom 65,42. Petra Carstens i Atos plasirali su se na šesto mjesto sa 60,92%.

U L utakmici nastupile su Pia Damjanić i Petra Carstens. Pia je sa kobilom Alfa zauzela drugo mjesto sa 65,18%, Petra i Atos zauzeli su deveto mjesto sa 58,10%. Pia je nastupila i u seniorskoj kategoriji, u M utakmici sa Frodom, osvojila je 55,92% što ih je plasiralo na četvrto mjesto.

Lidija Rijavec i Cony su prvi put nastupile u LM utakmici i osvojile su 57,07%. Plasirale su se na šesto mjesto.

 Slijedećeg vikenda će članovi KK Garestin nastupit će na Zagrebačkom hipodromu gdje će se održati prvenstvo Hrvatske u dresurnom jahanju.