Članovi Karate kluba AIK iz Varaždinskih Toplica

Članovi AIK-a iz Varaždinskih Toplica prvaci Međužupanijske lige

| 28.5.2019. u 15:29h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Članovi Karate kluba AIK iz Varaždinskih Toplica prvaci su Međužupanijske lige u katama za sezonu 2018./19. Za AIK su vrijedni i pojedinačni rezultati za cijelu sezonu koji su klub doveli na 1. mjesto. Lana Šebrek Blažotić osvojila je 4. mjesto u ukupnom poretku (borbe i kate) od 73 natjecateljice. U ukupnom poretku u katama osvojila 2. mjesto od 49 natjecateljica, a u istom poretku Lana Kalničanec je bila 5., dok je Tajana Valnet kao 9. ušla u top 10 natjecateljica.

Roko Kalničanec je u ukupnom poretku kata učenici osvojio visoko 3. mjesto u sezoni od 22 natjecatelja, a u istoj dobnoj skupini kod natjecateljica Lana Šebrek Blažotić osvojila je 1. mjesto od 22 natjecateljice, a u top 10 su se još plasirale Elena Hrženjak kao 5., Sabina Broz kao 6. i Petra Sakač kao 7.

U mlađim kadetkinjama u katama ukupnom poretku Tajana Valent zauzela je odlično 2. mjesto, dok je Lana Klaničanec bila 4. U kadetima u ukupnom poretku kate je AIK dominirao s 1. mjestom Sebastijana Sakača, dok je 2. mjesto pripalo Marku Dvorskom, a 4. mjesto Marinu Šebreku., a istom godištu u borbama Sebastijan Sakač je zauzeo 3. mjesto u ukupnom poretku dok je Marin Šebrek bio 5.

Kod kadetkinja u ukupnom poretku kate je AIK također dominirao s 1. mjestom Lane Kalničanec, dok je 5. mjesto osvojila Tina Šebrek. U istom godištu u borbama Tina Šebrek zauzela je viosko 2. mjesto ukupnom poretku. Marko Dvorski uspjehu kluba dodao je 3. mjesto u ukupnom poretku borbi kod juniora, dok je Marin Šebrek bio ukupno 3. Natjecatelje je u ligi vodio trener Saša Josip Milec.