Leon Meštrić uvjerljivo je došao do zlata, a zlatnu je medalju primio od proslavljenog zlatnog hrvatskog olimpijca Vlade Lisjaka

Član Vindije Leon Meštrić zlatni u sastavu kadetske reprezentacije na 25. Božićnom turniru

| 17.12.2016. u 15:25h | Objavljeno u Sport

Na 25. Božićnom turniru za dječake i kadete, koji je danas održan u dvorani Pešćenica u Zagrebu član Hrvačkog kluba Vindija Leon Meštrić, koji je nastupio u sastavu hrvatske kadetske reprezentacije, osvojio prvo mjesto u kategoriji do 85 kilograma.

Vindija je nastupila sa sedam natjecatelja od kojih su četiri nastupila u sastavu hrvatske kadetske reprezentacije, a trojica kao predstavnici Vindije. Za reprezentaciju su uz Meštrića hrvali još i Sebastijan Petrač do 76 kilograma, Nikša Makitan do 69 kilograma i Luka Fajfarić u kategoriji do 42 kilograma, dok su za Vindiju, pod vodstvom trenera Andrije Barića u kadetima nastupili Edi Kelemenić u kategoriji do 54 kilograma i Ivan Bedeković u kategoriji do 76 kilograma, a među dječacima hrvao je Tomislav Čosić do 35 kilograma, no svi su ostali bez plasmana.

Ukupno je nastupilo 203 hrvača iz više od 30 klubova iz Slovenije, Grčke, Moldavije, Italije, Rumunjske, Bugarske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Mađarske i Hrvatske, tako da je ovogodišnji bio najjači Božićni turnir u Zagrebu.