Natjecatelji SK Grebengradskih streličara Foto: Streličarski savez Varaždinske županije

Četiri medalje SK Cekina, šest SK Grebengradskih streličara

| 30.6.2016. u 09:03h | Objavljeno u Sport

Na 9. Svetoivanjskom turniru FITA STAR WA 900 koji se održao u nedjelju 26. lipnja u Sv. Ivanu Žabno po sunčanom i malo vjetrovitom vremenu u organizaciji Streličarskog kluba Tomislav, izašla su dva kluba u sastavu Streličarskog saveza Varaždinske županije: Streličarski klub Cekin i Streličarski klub Grebengradski streličari.

Četiri natjecatelja SK Cekin polučili su stopostotni učinak osvojivši po jednu medalju u svim kategorijama kojima su nastupili, a uz to postavljen je još jedan novi državni rekord u izvedbi Domagoja Dupora na distanci od 15 metara. Matko Dupor osvojio je prvo mjesto u kategoriji dječaka do 14 godina olimpijski luk, Tim Makitan osvojio je treće mjesto u kategoriji seniora standardni luk, Erika Kanešić Dupor osvojila je prvo mjesto u kategoriji seniorki standardni luk, a Domagoj Dupor je osvojio drugo mjesto u kategoriji veterana tradicionalni luk.

Sedam streličara SK Grebengradskih streličara također je imalo odličan nastup osvojivši šest medalja. Tin Benjak je osvojio treće, a Patrik Štefan četvrto mjesto u kategoriji dječaka do 12 godina olimpijski luk, Adam Gradišćak je osvojio drugo, a Emanuel Ipša treće mjesto u kategoriji dječaka do 14 godina olimpijski luk, Luka Pavlak je osvojio drugo mjesto u kategoriji kadeta olimpijski luk, Lovro Černi je osvojio prvo mjesto u kategoriji kadeta standardni luk, a Dobroslav Oštrek je osvojio drugo mjesto u kategoriji seniora goli luk.