Članovi Karate kluba AIK bili su i više nego uspješni na posljednjem ovosezonskom turniru Foto: AIK

Čak 21 medalja za AIK iz Varaždinskih Toplica na Kupu Dugog Sela

| 4.6.2017. u 13:04h | Objavljeno u Sport

Na jakom turniru u katama i borbama održanom jučer u Dugom Selu članovi Karate kluba AIK iz Varaždinskih Toplica osvojili su čak 21 medalju. Deset medalja osvojeno je u katama, a zlatna je bila Monika Balažinec u juniorima. Srebra su osvojili Marko Dvorski, Petra Sakač, Roko Kalničanec, Lana Šebrek Blažotić i Karla Detelj, dok su bročani bili Dora Šebrek, Tina Šebrek, Daniel Rajič i Tajana Valent.

Još uspješniji članovi topličkog kluba bili su u borbama gdje su osvojili čak pet zlata. Josipa Horvat u cicibanima-laka kategorija na svom prvom turniru osvojila je zlato s tri pobjede 7:0, 6:0 i 6:0. Petra Sakač u cicibanima-teška kategorija također osvaja prvo mjesto kao i Roko Kalničanec u teškoj kategoriji mlađih učenika.

Dominantni u svojim kategorijama bili su i Marko Dvorski u mlađim kadetima-srednja i Karlo Nofta u mlađim kadetima-teška. Pet srebra u svojim kategorijama dodali su Lana Kalničanec, Tajana Valent, Marta Ivanek, Domagoj Dvorski i Marin Šebrek.

Broncu je osvojio Marko Nofta u cicibanima. Bio je to sjajan nastup Topličanaca za kraj natjecateljske sezone pod vodstvom trenera Saše Josipa Mileca. U sudačkom timu bila je i Sanjana Milošević iz AIK-a. Slijede završni treninzi, odmor i pripreme za novu sezonu.