Bruna Borovec (sredina) i Matej Stočko (desno) Foto: STK Starr/STK Varaždin

Bruna Borovec prva, Matej Stočko treći na Top 12 turniru u Vrsaru

| 9.5.2018. u 11:19h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Prošlog vikenda se u Vrsaru održao Top 12 turnir za najbolje mlađe kadete i kadetkinje te juniore i juniorke Hrvatske u stolnom tenisu. Najbolji rezultat je napravila Bruna Borovec iz STK Starra koja je osvojila prvo mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja, dok je Matej Stočko iz STK Varaždina osvojio treće mjesto u kategoriji mladih kadeta.

Bruna Borovec je do prvog mjesta došla bez izgubljenog susreta 11:0, a na svom putu do naslova je pobijedila Jelenu Vukelić iz STK Varaždina koja je osvojila veoma dobro četvrto mjesto s osam pobjeda i tri poraza.

U konkurenicji mlađih kadeta, Matej Stočko je do trećeg mjesta došao omjerom od sedam pobjeda i četiri poraza, drugi predstavnik STK Varaždina Simon Dvorski je ostvario osmo mjesto s pet pobjeda i šest poraza, dok su predstavnici MGK Drave iz Žabnika, Vito Milak i Simon Vincek, osvojili deveto i 11. mjesto.

U konkurenciji juniorki, najbolji plasman je ostvarila Janja Matijušec iz STK Ljubešćice koja je osvojila peto mjesto s omjerom četiri pobjeda i četiri poraza, Tena Kovaček iz STK Varaždina je bila osma s tri pobjede i pet poraza dok je Ivona Štriga iz STK Ljubešćice bila deveta.