Branitelj naslova Oštrek gradnja Ropox pobjedama otvorio turnir u Novom Marofu

| 10.12.2017. u 21:50h | Objavljeno u Sport

Iza nas je prvi vikend na „Knauf Insulation Ožujsko kupu“ u Novom Marofu. Prvi dan u subotu, 9. prosinca, otvorio je branitelj naslova Oštrek gradnja Ropox. Hojski, Oštrek i društvo s 10:1 deklasirali su ekipu Pana i prijatelji – CB Daj Dam. U idućem susretu Auto Florijanić je s minimalnih 1:0 svladao ekipu DSR Crna Mačka

CB & Fitnes Prestige iz Sesveta odigrao je dva susreta. U prvom su pobijedili ekipu Tudum Pirkovec iz Vrbovca 7:1, da bi u drugom izgubili od Fotex Junajteda 6:4. Dvije utakmice odigrao je zagrebački Big Bang predvođen Gašijem i Karamatićem. Rezultatom 4:2 svladali su Šantek plastiku, dok su u drugom bili uvjerljivi protiv MNK Draškovića 9:0.

MNK Drašković je drugi poraz pretrpio od ekipe Copy Smart Shop rezultatom 2:1. Tudum Pirkovec je nakon penala slavio protiv Bednje i prijatelji s 6:5 (4:4). Pobjedu je upisala i ekipa Pegi rezultatom 3:1 protiv MNK Novog Marofa CB Besta. Uvjerljiv je bio i Junajted predvođen Liberom, Semlerom, Golenjom protiv Ljubešćice rezultatom 4:0.

Poslasticu drugog dana odigrali su Hudek Trgotrans (Lukavečki, Piskač, Krasniqi, Kokotec, …) i CB Royal, a završilo je podjelom bodova (1:1). Dvije pobjede u nedjelju ostvarila je Ekipa 75 iz Kotoribe. Rezultatom 5:1 pala je ekipa MNK CB & Fitnes Prestige Sesvete, dok su s 2:1 svladali ekipu Pegi. Branitelj naslova Oštrek gradnja Ropox pobijedila je ekipu Knauf Insulation 5:0. Odlična je bila utakmica domaće ekipe Fast food Flamingo i Auto Florijanića (Hruško, Kovačić, …). Završilo je 1:1, no nakon penala bolji su bili Novomarofčani.

Elfo trgovine i servis bio je uvjerljiv protiv MNK Ljubešćice s 8:2, a Stolarija Zeger je s 4:1 bila bolja od juniora Novog Marofa. Knauf Insulation s 4:0 je pobijedio Pane i prijatelji – CB Daj Dam, dok je u posljednjem susretu nedjeljnje večeri susreli su se Pekara Prišćan i Tudum Pirkovec i slavili su Zagorci predvođeni Šafarićem i Tklačićem.

Turnir se nastavlja u subotu, 16. prosinca.

 

REZULTATI
Subota, 9. prosinac
Oštek gradnja Ropox - Pana i prijatelji - CB Daj Dam 10:1
DSR Crna Mačka - Auto Florijanić 0:1
CB & Fitnes Prestige Sesvete - Tudum Pirkovec Vrbovec 7:1
MNK Junajted - MNK Ljubešćica 4:0
 CB & Fitnes Prestige Sesvete - MNK Fotex Junajted 4:6
Big Bang - Šantek plastika 4:2
Bednja i prijatelji - Tudum Pirkovec Vrbovec 5:6 (4:4)
Pegi - MNK Novi Marof CB Best 3:1
Big Bang - MNK Drašković 9:0
MNK Drašković - Copy Smart Shop 1:2

Nedjelja, 10. prosinac
MNK Klub 75 Kotoriba - MNK MNK CB & Fitnes Prestige Sesvete 5:1
MNK Ljubešćica - Elfo trgovina 2:8
MNK Klub 75 Kotoriba – Pegi 2:1
Oštrek Gradnja Ropox - Knauf Insulation 5:0
Hudek Trgotrans - CB Royal 1:1
NK Novi Marof juniori - Stolarija Zeger 1:4
Fast food Flamingo - Auto Florijanić 3:2 (1:1)
Knauf Insulation - Pane i prijatelji – CB Daj Dam 4:0
Pekara Prišćan - Tudum Pirkovec 7:2