Maja Štimac u Bosanskoj Krupi

Bengeri u sastavu reprezentacije na juniorskom SP-u u slalomu u Italiji

| 23.7.2018. u 10:30h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Članovi varaždinskog Kajak kanu kluba Varteks tijekom vikenda nastupili su na spust natjecanjima u Bosanskoj Krupi i Novom Gradu na rijeci Uni u BiH.

Najuspješnija predstavnica Varteksa bila je juniorka u kajaku jednosjedu Maja Štimac koja je pobijedila na oba natjecanja. U kategoriji kadeta u kajaku jednosjedu David Šestak osvojio je prvo  i drugo mjesto. U kajaku jednosjedu veteran Michel Ivić bio je četvrti.

U disciplini turističkih kanua dvosjeda ekipa u sastavu Vladimir Štimac i Davorin Šestanj osvojila je prvo i drugo mjesto, Darko Tomašek i Igor Krajcar bili su drugi i treći, Miroslav Hutinski i Željko Kukec koji su nastupili samo u Novom Gradu bili su treći, a posada Veljko Malašić i Dubravko Dvorski zauzela je dva četvrta mjesta.

Katja Bengeri nastupila u reprezentaciji Hrvatske na Svjetskom juniorskom prvenstvu u slalomu u mjestu Ivrea u Italiji. Bolji rezultat ostvarila je u kanu jednosjedu (C-1) gdje je bila 25., dok je u kajaku jednosjedu (K-1) bila je 35. u konkurenciji 50 natjecateljica iz 22 zemlje svijeta.