Kadeti Varaždina

4. Špancirfest kup 2018. pripao kadetima Zagreba, Varaždin treći

| 25.8.2018. u 13:10h | Objavljeno u Sport

Jučer je održan tradicionalni međunarodni nogometni turnir Špancirfest kup za kadete, a kojeg su više nego uspješno zajedničkim snagama organizirali NK Varaždin i Udruga za očuvanje tradicije i promociju nogometa u Varaždinu Đuro Kulčar te kao suorganizator ZSUGV-a, koja je pripremila i dala na korištenje terene stadiona Varteksa i Slobode.

Na turniru koji je ove godine doživio svoje 4. izdanje sudjelovali su uz domačina NK Varaždin i NK Zagreb, NK Međimurje, NK Sesvete te gosti iz Mađarske FC Kaposvari i FC GAK iz Austrije.

U jednodnevnom natjecanju najbolji su bili mladi nogometaši Zagreba koji su u finalu slavili pobjedu nad ekipom Sesveta 1:0 i za služeno osvojili veliki pehar. Treći je bio Varaždin koji je u susretu za 3. mjesto svladao Međimurje 1:0.

Svi sudionici turnira primili su i zahvalnice organizatora kao i prigodne poklone TZ grada Varaždina, a slobodno vrijeme iskoristili su za posjet Špancirfestu.

Ovogodišnji turnir bio je po svećen istaknutom sportskom djelatniku, pedagogu i utemeljitelju varaždinske škole nogometa Anti Oljici na čiji grob je izaslanstvo turnira položila vijenac uz prisustvo njegove obitelji.


Rezultati :

za 1 mjesto
NK Zagreb : NK Sesvete    1:0

za 3.mjesto
NK Varaždin : NK Međimurje 1:0

za 5. mjesto
FC Kaposvari : FC Gak    3:0