Vatreni lipanj u Trgovačkom centru Lumini

Sponzorirani članak | 11.6.2018. u 12:34h | Objavljeno u Sponzorirano

I Trgovački centar Lumini priprema se za Svjetsko nogometno prvenstvo. Zagrijavanje počinje Obiteljskom Lumini srijedom 13. lipnja. Posebna je to srijeda u mjesecu kada posjetitelje očekuju pogodnosti više od dvadeset trgovina – od popusta pri kupnji odjeće iz nove kolekcije, kozmetike i nakita do dara pri kupnji televizora.

Oni kojima je utakmice draže gledati na većem ekranu, preporučuje se da hrvatsku reprezentaciju prate u nogometnoj fan zoni u Medonja Pubu i Zlatnim goricama koji pripremaju posebne ponude i iznenađenja za navijače. Prva utakmica, sraz s Nigerijom, na rasporedu je u subotu, 16. lipnja.

Tada počinje i nagradni natječaj „Postani Lumini Vatreni navijač“. Objavom fotografije srčanog navijanja iz centra Lumini na Facebooku i Instagramu moguće je osvojiti vrijedne nagrade – voucher sa satom gratis igre u igraonici Twister, poklon majicu trgovine Tom Tailor, navijačku majicu trgovine Sport Vision, repliku lopte sa Svjetskog prvenstva adidas trgovine te dres salona Prime. Najkreativnije će izabrati ocjenjivački sud 26. lipnja.

Kako bi se dodatno raspirila dobra atmosfera, trgovine dm, Tom Tailor, Sport Vision, Tomas sport, adidas, Top Shop, Ciciban, Galileo i Posteljina.hr će tijekom vikenda, 16. i 17. lipnja, kupcima nuditi poklone i „Vatrene popuste“ u rasponu od 20 do 70 posto.

Posjetitelje i u nastavku mjeseca očekuju ugodna iznenađenja.