„Urbanovo“ – Dani vina u Međimurskoj županiji

V.V. | 20.3.2017. u 09:41h | Objavljeno u Sponzorirano

Manifestacija „Urbanovo“ – Dani vina u susjednoj  Međimurskoj  županiji  ove  će  se  godine  održati  od  19.  do  21. svibnja uz  raznovrsne  popratne  sadržaje  poput  vinskih  radionica, gurman showa i drugih. Svake godine imamo i partnere, time na svojevrstan način predstavljamo vinsku Hrvatsku odnosno vina iz ostalih hrvatskih regija. Ove će godine to biti naši susjedi iz Koprivničko-križevačke županije.“, rekao je župan Međimurske županije, ujedno predsjednik Organizacijskog odbora „Urbanovo 2017.“ Matija Posavec dodavši da očekuje i ove godine dolazak  zaljubljenika u vina iz Slovenije, Mađarske, Austrije i drugih država.
Nakon trodnevne manifestacije od 19 do 21. svibnja, manifestacija Urbanovo nastavit će se Danima otvorenih podruma 26. i 27. svibnja, dok će 28. svibnja u Svetom Urbanu biti održane vinske igre. Urbanovo i ove godine završava Vinskim balom (3. lipnja.)
Treba istači da Urbanovo ima novi logo manifestacije. Na raspisani Javni natječaj pristiglo je čak 133 predložaka, a najboljim  je  ocijenjen  uradak  Tomislava Brozovića iz Čakovca, koji je autor i novog vizualnog identiteta Urbanovo 2017. „Ideja je proizašla iz opisa što je Urbanovo - platforma za promociju pijenja vina. Tu sam pronašao inspiraciju, a ideja je bila da napravim čišću verziju logotipa" – napomenuo je autor.