Ulaznice za radionicu "Izrada sokića i sirove hrane" u Međimurskoj hiži Čakovec dobili su...

Napisao/la: -
Ulaznice za radionicu "Izrada sokića i sirove hrane" u Međimurskoj hiži Čakovec dobili su... Foto: Međimurska hiža

Međimurska hiža danas poziva sve ljubitelje sokova i sirove hrane na radionicu kako to napraviti u domaćoj izradi, a Varaždinske vijesti vodi dva sretna dobitnika/ice besplatno. A dobitnici su Ana-Karla Nikolić i Zdravko Đurkas.

Radionica se održava danas u petak, 29. ožujka, od 17 do 20 sati u restoranu Međimurska hiža Čakovec.

Što su hladno prešani sokići, po kojoj se metodi i kako se rade, saznat ćete na ovoj radionici. Kako osloboditi vrijeme, zdravo se hraniti i imati više vremena za sebe. Vrste sokova prema boji, podjela prema namjeni i sastavu, kako prepoznati i odabrati namirnice pri kupovini, samo su neke od tema koje ćete saznati na radionici koju vode Nataša Poljak, vlasnica Juice boxova, i Ivančica Gorjan, voditeljica proizvodnje.

Rezervacije i dodatne informacije moguće su pozivom na broj 040 390 011/ 095 835 8916 ili putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Medimurska_Hiza.jpg

Martin Novosel

Novinar

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.

Varaždinske-vijesti.hr koriste kolačiće (eng. Cookies) radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu prihvaćate korištenje kolačića.