Ulaznice za film "Miljenica" u CineStaru Varaždin dobio/la je...

Sponzorirani članak | 31.1.2019. u 12:30h | Objavljeno u Sponzorirano

Dvije ulaznice za film "Miljenica" u CineStaru Varaždin osvojila je Mateja Martinez. Čestitamo!

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin uz predočenje identifikacijskog dokumenta i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 13.02.2019. u CineStaru Varaždin.

Film "Miljenica", redatelja Yorgosa Lanthimosa, je nominiran u čak deset Oscar® kategorija uključujući: najbolji film, najbolji redatelj, glavna glumica Olivia Colman, sporedne glumice Rachel Weisz i Emma Stone i originalni scenarij.

Radnja filma je smještena nekoliko stoljeća u prošlost, u englesku povijest, i prati kraljicu Anne, jednu od manje poznatih monarha Engleske koja je vladala početkom 18. stoljeća i dešavanja na njenom dvoru. Kraljica je poprilično lošeg zdravlja, a i njezino mentalno stanje nije baš najbolje. Zemlju tako iz sjene vodi dama imena Sarah, kraljičina bliska prijateljica i vješti manipulator. Sve biva idilično do dolaska rođakinje, bivše aristokratkinje Abigail, koja traži posao. Abigail se u novoj okolini snalazi vrlo brzo i polako ona postaje nova miljenica kraljice. Ovu tragikomičnu u priču o kraljevskim intrigama, strasti, zavisti i izdaji prate brojni prevrati i ironični dijalozi.

 

Video sadržaj