×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 65

U Caffe bar Slobodi gostuje inozemni band Voodo Healers

v.v. | 19.4.2017. u 12:23h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

Po prvi puta u Caffe bar Slobodi gostovat će inozemni band Voodo Healers iz Grčke zajedno sa domaćim zagrebačkim bandom Thee Melomen. Ove subote scenu dižemo na novu razinu i nakon dugo godina budimo inozemna klubska gostovanja u Varaždinu. Feel the Freedome, Power to the People! :)

Vidimo se u Caffe bar Slobodi!

VOODOO HEALERS
Oni su legendarni punk rock'n'roll band iz Grčke (Thessanoliki), koji je startao 2003. i krenuo na turneje 2007. sa oko 600 nastupa u više europskih zemalja. Kažu o sebi: „A full energetic raw power machine on the stage sweating blood spitting road stories and rolling like there is no tomorrow.“

2017. ponovno su započeli plovidbu po Europi, pa će sad već desetu godinu, održati hrpu gigova. Po običaju, jedna od luka biti će i negdje u Hrvatskoj, pa će kad pristanu s krcatim brodićem, održati iscjeliteljsku rock'n'roll seansu s mudima, u Caffe baru Sloboda u Varaždinu, na koju više nego vrijedi doći. Ovo je njihova svježija i opasna pjesma na programu YouTube.

slika2

THEE MELOMEN

Street rock'n'roll band iz Zagreba, osnovan 2014., a podulja je lista bandova u kojima su članovi thee Melomen svirali ili još uvijek sviraju: Vex and the Voxtones, Babies, Erotic Biljan & His Heretics, Thee Mad and Hairy Wombats, Sloming Moops i Dijabaz. Nakon uspješno objavljenog prvog singla "Chinatown", band je u siječnju 2016. izbacio istoimeni EP album, koji se može besplatno poslušati i downloadati putem Bandcampa. Navedeni EP je osim digitalno, dostupan i na CD-u. Budući da su EP album izdali prošle godine, prema mišljenju glazbenih kritičara i ljubitelja glazbe, s radošću su uvršteni na top liste albuma izdanih u 2016. godini.
Pričaju o sebi :
Rock 'N Roll nije nuklearna fizika, uzmeš tri riffa, dodaš refren, solažu i to je to. Tako je oduvijek bilo, od Chuck Berry-ja do Ramones-a, od New York Dolls-a do Stones-a. Thee Melomen možda jesu iz Zagreba, ali njihova srca i glave su daleko u New Yorku i Londonu sedamdesetih i sa religijskim žarom se unose u lice pomodnom indie rocku."
U tri godine koliko postojimo, već smo u Zagrebu dijelili stage sa bendovima iz Belgije, Njemačke, Grčke, Srbije, Rusije, Kanade, Japana, Slovenije i naravno Hrvatske, a 2016. godine uspjeli smo se s veseljem ukrcati na festivale: Demofest (Banja Luka), Olujna plima (otok Pag), Toochepin (Tučepi) , Krapinjon i Huševanje (Krapina) i Garage explosion festival (Maribor)."

slika3

Dođite i osjećajte se opušteno.