Tjedan dobre hrane u Shamperu

V.V. | 9.11.2016. u 09:15h | Objavljeno u Sponzorirano

Najvećem višednevnom festivalu hrane na ovim prostorima, Tjednu dobre hrane, pridružuje se i restoran i vinarija Shamper iz Čakovca. Ponajbolji hrvatski restorani, u periodu od 07. do 20.11., svojim će gostima ponovno ponuditi specijalne menije po cijeni od samo 100 kn po osobi.

Nakon što je prošlogodišnji tjedan dobre hrane ostvario senzacionalni uspjeh tematskim menijima te privukao neviđeni broj gastro entuzijasta, red je da se ove godine napravi još veći doseg. Restoran i vinarija Shamper ni ove godine neće propustiti priliku otvoriti vrata svojim gostima i počastiti ih senzacionalnom hranom po iznimno pristupačnoj cijeni.

I ovog puta možete birati između nekoliko jela u tri slijeda. Tako Shamper za predjelo nudi juhu od ekološki uzgojene buče butternut s đumbirom, popečke od prosa s jadranskom tunom i povrćem i vege brodić – slasnu deliciju od domaćeg povrća.

Za glavno jelo možete odabrati između junećih medaljona u umaku od zelenog papra s domaćim trgancima i povrćem, punjeni svinjski lungić s domaćim kravljim sirom, tikvicama i paprikom, steak od jadranske tune u crnom i bijelom sezamu s čipsom od ekološki uzgojenog batata u umaku od naranče i komorača te crni rižoto s kremom od ekološki uzgojene butternot tikve.

Za desert tu je domaća pita od jabuka s prhkim tijestom, kolač od mrkve s bavarskom kremom, sirom, kremom od mrkve i coullisom od naranče, kolač od buče s kremom od naranče i tikve te sorbeto od naranče i čaša pjenušca Shamper. Svi gosti uz jelo dobivaju bočicu mineralne vode Jamnica.

Fokus ovogodišnjeg Tjedna dobre hrane stavljen je na jesen odnosno plodovima jeseni na tanjuru. Dođite u restoran i vinariju Shamper, opustite se u ugodnom i pomalo bajkovitom ambijentu Starog grada Zrinski i uživajte u neodoljivim delicijama koje, samo za vas, pripremaju od lokalnih i provjerenih namirnica. Svoje mjesto rezervirajte na 040/390 777 ili na e mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..