RIA HOME salon namještaja ovaj tjedan slavi svojih 500 dana postojanja.

Sponzorirani članak | 11.9.2017. u 11:32h | Objavljeno u Sponzorirano

Od otvorenja u travnju 2016. godine do danas možemo reći da je salon namještaja RIA HOME zauzeo svoju značajnu poziciju na tržištu, koje je prepoznalo kvalitetu, dizajn a posebice cijene i pristup kupcima!

Kvalitetan namještaj poljskih, ukrajinskih, srpskih, bosanskih, hrvatskih i inih proizvođača, biran je prije svega po kvaliteti i dizajnu, a potom fino smješten u prostor trgovine RIA HOME te dekoriran sa odličnim dekoracijama koje svakom domu daju posebnu notu topline.
Odličan tim vrhunskih prodavača omogućit će vam najbolji izbor namještaja po najboljoj cijeni, predložiti kombinacije boja i zajedno s vama napraviti najbolju kombinaciju za vaš dom.

Povodom rođendana za svaku kupnju iznad 5000 kuna kupcima poklanjaju poklon bon u vrijednosti 200 kn kojeg možete potrošiti kod slijedeće kupnje.
Trebate li poklon za rođendan ili neku drugu prigodu, ovdje možete naći odličan izbor kreativnih i maštovitih poklona, iskombinirati jeftiniju ili skuplju varijantu a da i jedna i druga izgledaju odlično!

Posjetite RIA HOME salon namještaja u Gospodarskoj bb, centar Storeland od 11.09. do 16.09.2017. gdje ćete na popust od 20 % za gotovinsko plaćanje ili na popust od 10 % na kartično i obročno plaćanje do 60 rata, dobiti još dodatnih 200 kuna poklon bon za svaku kupnju iznad 5000 kn.
Iskoristite popuste, odaberite najbolje za sebe i svoje najdraže i razmazite se posjetom!
RIA HOME – od podruma do krova poduzeće smo za ostvarenje vaših snova!

Označeno u