Pozdravimo jesen s posebnom ponudom u restoranu i vinariji Shamper

Sponzorirani članak | 20.9.2017. u 09:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Ako tražite mjesto gdje ćete dostojno dočekati jesen i uživati u mnogobrojnim delicijama, dođite u restoran i vinariju Shamper smješten u samom srcu Starog grada u Čakovcu. U 3 slijeda možete guštati već po 88 kuna, a konobari će vam rado savjetovati koje vino ili vlastito pripremljeni pjenušac će jelima dodati savršenu notu.

02 zal s kobasicom

Od 18. rujna guštajte u posebno pripremljenoj ponudi koja se sastoji od pomno probranih jela od lokalnih i kvalitetnih namirnica koja će zadovoljiti nepca čak i onih najzahtjevnijih. Za predjelo možete birati između juhe od rajčice s pestom od bosiljka i pinjola s rižom, zalogajčića s domaćom kobasicom od mesa međimurske svinje mangulice, a ljubitelji rižota mogu kušati onaj u kombinaciji sa šampinjonima, bukovačama i shiitake gljivama iz ekološke proizvodnje.

03 rizoto s gljivama shiitake bukovace sampinjoni

Za glavno jelo na stolu se može naći domaći kunić u kombinaciji s povrćem i pire krumpirom, vegetarijanci će se razveseliti burgerom od cvjetače s kremom od batata i dresingom od svježeg jogurta s kurkumom, a ako vas je u predjelu očarala mangulica, naručite specijalno osmišljenu domaću pečenicu od mesa mangulice s domaćom crvenom rog paprikom uz dodatak krumpira i sotiranog luka na špeku od mangulice.

04 dinstani kunic

Na kraju ove delicije zasladite još i flambiranim šljivama s kremom od vanilije ili pravom međimurskom pogačom od tikvi i maka. Vino, pjenušac i domaći čaj izvrsno će prijati uz jela, a poseban ambijent restorana zaista će vas dočekati.

07 flambirane sljive

No, to nije sve jer će se uskoro u ponudi naći i izvrsna riblja jela od svježe jadranske ribe, stoga pratite web stranicu i Facebook profil i saznajte sve o novim posebnim ponudama na vrijeme. Svoje mjesto možete rezervirati slanjem rezervacije na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., pozivom na broj 040 390 777 ili na web stranici www.shamper.hr. Vidimo se u Shamperu!