Pobrinimo se za svoje zdravlje!

Sponzorirani članak | 11.4.2018. u 14:29h | Objavljeno u Sponzorirano

Međunarodni sajam suvremenog zdravstva MEDICAL poziva sve vas koji se brinete za vaše zdravlje i za zdravlje vaših najbližih u Gornju Radgonu, od 17. do 19. travnja.

MEDICAL je inovativan. On predstavlja inovacije u medicini kao i projekt Bionski čovjek (Bionic man), upoznati će vas s najsuvremenijim medicinskim znanjima i rehabilitacijskim pomagalima.

MEDICAL pomaže. Poziva vas s akcijom dobrovoljnog darivanja krvi, s prezentacijom početnih postupaka oživljavanja i pružanja prve pomoći. Uči vas samopregledu dojke i daje savjete budućim majkama.

MEDICAL je preventivan. On promiče preventivne i scrining programe usmjerene na jačanje zdravlja i sprečavanje bolesti djece, mladeži i odraslih. Savjetuje i provodi mjerenja faktora rizika. Nudi stručnu fizioterapiju i testove tjelesnih sposobnosti. Nudi naturopatske i iridološke preglede, refleksoterapiju, muzikoterapiju i druge vrste terapija, tehnike smanjenja boli i vještine samopomoći. Poziva vas na vježbe za vitalnost, naučite osjetilnost i jogu. Protiv stresa bori se tehnikama opuštanja. Jača mišiće. Poboljšava zdravlje s dijetetikom, vrhunskom kulinarikom i kvalitetnim dodacima za prehranu.    

MEDICAL se brine o mladima kao i o starijim osobama. Predstavlja obrazovanje na području medicine i zdravstva. Istovremeno, on daje ideje i zamisli za različite aktivnosti starijih osoba u svrhu očuvanja psihofizičkih sposobnosti.

MEDICAL je namijenjen pacijentima kao i onima koji se suočavaju s bolestima svojih bližnjih. Govori o mogućnostima zapošljavanja osoba s različitim invalidnostima. Priprema rodbinu i pacijente s kroničnim bolestima krvožilnog sustava, demencijom, depresijom, dijabetesom, osteoporozom, reumatizmom, oštećenim zglobovima, dermatološkim i drugim bolestima, na cjeloživotnu rehabilitaciju.

MEDICAL poziva medicinsko osoblje i stručnjake da se predstave i da prezentiraju svoje inovativne pristupe i najbolje prakse u medicini i zdravstvu.

Sajam MEDICAL povezuje autore, proizvođače, ponuđače, izvođače i korisnike zdravstvenih proizvoda i usluga. Povezuje pojedince i institucije. Čovjeka s čovjekom. Poručuje nam da nismo sami, da su i drugi ljudi s nama . . .