Osvojite ulaznicu za nastup Sudar Percussiona na Špancirfestu

Sponzorirani članak | 27.8.2017. u 08:39h | Objavljeno u Sponzorirano

Kada netko jednu udaraljkašku skupinu nazove “najotkačenijom grupom muzičara na ovim prostorima”, a netko drugi za njihov nastupni album službeno napiše da se radi o “rocku s jajima do koljena”, kada se njihovom obradom svojeg “Oxygene IV” oduševi sam Jean Michel Jarre te kad vam mi kažemo da će ta otkačena skupina u nedjelju 27. kolovoza nastupiti kod vile Bedeković, onda jedino preostalo logično pitanje glasi: “Ima li još karata?”.

Sudar Percussion već punih sedam godina svojim svježim pogledom na poznata djela klasične i popularne glazbe, puni gledališta i oduševljava publiku gdje god se pojave pomičući granice onoga što se smatra udaraljkaškom glazbom. Njihova kvaliteta, inovativnost i otkačenost savršena su preporuka za vrhunski glazbeni doživljaj posljednjeg dana Špancirfesta.

Sudar Percussion nastupit će kod vile Bedeković 27. Kolovoza u 21 sat, a ulaznice po cijeni od 50,00 kuna u prodaji su u sustavu Eventim.

Prva osoba koja pošalje poruku u inbox Facebook stranice Varaždinskih vijesti dobiva ulaznicu za današnji koncert. Ulaznica se podiže u uredu Turističke zajednice grada Varaždina do 19 sati.