Od podruma do krova RIA je poduzeće za ostvarenje Vaših snova

Sponzorirani članak | 21.9.2018. u 12:33h | Objavljeno u Sponzorirano

RIA-EXPORT IMPORT d.o.o. iz Kućan Marofa poduzeće je koje se već 24 godine uspješno bavi vele i maloprodajom građevnog materijala. Unatrag 15-tak godina profilirali su se kao jedan od značajnijih fasadnih centara u regiji i sa prodanih preko milijun kvadratnih metara fasadnih sustava, postali lider u toj branši. Zasigurno se mogu pohvaliti s najboljom cijenom i kvalitetom fasadnih sustava, koje odlično nadopunjuju i s modernim i profesionalnim simulacijama fasada koje su za njihove kupce gratis.

U travnju 2016. godine otvoren novi, moderan i svakako drugačiji salon namještaja RIA HOME, u Gospodarskoj ulici u Varaždinu u centru Storeland, koji svojim kupcima nudi zaista široku paletu proizvoda po vrlo prihvatljivim cijenama te uvjetima plaćanja.

Dnevni boravci, spavaće sobe, dječje sobe, blagovaonice, predsoblja, kuhinje te mnoštvo dekoracija koje dom i ured čine toplijim i poželjnijim mjestom za boravak, samo su dio asortimana koji će Vas oduševiti već na ulazu u trgovinu. Ako tome pridodamo ljubazno i susretljivo osoblje i uvjete plaćanja – 20 % popusta na gotovinsko plaćanje ili 10 % na kartično plaćanje te obročno plaćanje do 60 rata, zaista možemo reći da je ovo idealno mjesto za usrećiti sebe, svoje najmilije i svoj dom!

U RIA HOME svaki će vas tjedan iznenaditi s nečim novim, još neviđenim ili jako slatkim stvarima.

kuhinja Riva Bela

Ovih dana, u RIA HOME pripremili su akcijsku prodaju dijela robe radi djelomične promjene asortimana pa se tako vrlo atraktivni komadi namještaja mogu naći po znatno sniženim cijenama! Provjerite jer rasprodaja traje do isteka zaliha!
Na kraju iz asortimana RIA HOME moramo istaknuti  i najpopularniji poklon ovog ljeta – ručno oslikana vrtna kolica sa dodatnom opremom – držačem za pivo i sl. – vrlo atraktivan a do sada neviđen poklon kojeg možete nabaviti samo u RIA HOME.

izložba cvijeća

Zato provjerite – od podruma do krova RIA je poduzeće za ostvarenje Vaših snova.

ležaj

nadja

opal

tara

ultra