Od nabrijanih jurilica do motoakrobacija

V.V. | 5.6.2017. u 10:00h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

U subotu, 10. lipnja, održat će se Brzi i žestoki Lumini Style Show. Uz stotinu „nabrijanih“ vozila posjetitelje očekuju akrobacije Dejana Špoljara, HAK-ov simulator prevrtanja te Sexy Car Wash.
Brzi i žestoki Lumini Style Show ove se godine održava četvrti put, a svake je godine sve bogatiji sadržajem te privlači sve veći broj posjetitelja.
Na najveći automotoshow u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske stižu zaljubljenici u „tunirane“ automobile iz Hrvatske i okolnih zemalja. Vozila, izložena na parkiralištu trgovačkog centra Lumini, ocjenjivat će se u dvadesetak style kategorija te DB drag natjecanju, tj. natjecanju u jačini zvučnika i snazi basa.

Brzi i Zestoki 6
Uz oktanske ljepotane posjetitelje očekuje bogat popratni program. Atmosferu će dodatno zagrijati DJ, atraktivne hostese te Sexy Car Wash. Za adrenalinski šok pobrinut će se motociklistički akrobat Dejan Špoljar, peterostruki prvak Hrvatske u free style vožnji. On će uz pomoć hrabrih asistentica izvesti dramatičan stunt show.
„Za svoj sam varaždinski nastup pripremio mnogobrojna akrobatska iznenađenja među kojima je posebno atraktivna tzv. lastavica. Ta je akrobacija izuzetno zahtjevna jer traži visoku koncentraciju i vrhunsku ravnotežu. Držati djevojku na vratu i pri tome u vožnji balansirati na prednjem kotaču motocikla je zahtjevno, ali istodobno i uzbudljivo te zabavno. Novu dimenziju cijelom će nastupu dati moje dvije nove asistentice“, kazao je Špoljar koji je u Guinnessevu knjigu rekorda ušao zahvaljujući najduljoj vožnji na jednom kotaču motocikla s nogama preko volana, bez ruku.

Dejan Spoljar 2
U simulatoru Hrvatskog autokluba posjetitelji će moći doživjeti prevrtanje automobila.
Na Brzi i žestoki Lumini Style Show nadovezuje se žestoki shopping. Prigodne pogodnosti centar Lumini posjetiteljima nudi od petka, 9. lipnja, do nedjelje, 11. lipnja.