Lumini: Preko 13 tisuća ljudi razgledalo više od stotinu vozila

Varaždinske vijesti | 3.10.2016. u 12:57h | Objavljeno u Sponzorirano

Automotoshow Brzi i žestoki, koji se održao na parkiralištu shopping centra Lumini kraj Varaždina, posjetilo je preko trinaest tisuća ljudi.

Ocjenjivački sud imao je pune ruke posla jer je u showu sudjelovalo više od stotinu vozila čiji su vlasnici u njihove dorade uložili mnogo truda, vremena i novca.

Najboljim izlagačem na kraju je proglašen Tomislav Bišćan, a najboljim klubom AMK Bilogora. Nagrade su podijeljene u tridesetak kategorija. Neke od njih su Pro style, Extreme style, Race look, Oldschool style, Najjači zvučnici i Najglasniji ispuh.

-Iznimno znanje i kreativnost zaljubljenici u tuning pokazali su i pri doradi vozila u skladu s japanskim, europskim i njemačkim stilom. Veseli nas i činjenica da se na showu pojavilo i mnogo mladih vozača koji na hrvatsku tuning scenu donose nove ideje i svježu energiju. Da je riječ o hobiju koji nije rezerviran samo za muškarce, pokazale su dame uređenjem svojih limenih ljubimaca - kazao je Miroslav Sever, suorganizator događaja i predsjednik automotoudruge Tuning garage Prijatelj na² iz Jakovlja.

Natjecanje je pratio bogat zabavni program. U sklopu njega slovenski je kaskader Jure Križman izveo stunt show, tj. akrobacije na motociklu, a ljepotice su sudjelovale u Sexy Car Washu.

Galerija slika