LeBatat Healthy Dining ponovno među najboljim restoranima u Hrvatskoj

Sponzorirani članak | 7.3.2018. u 12:07h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

Najpoznatija gastro manifestacija u Hrvatskoj ponovno dolazi na velika vrata i poziva sve gurmane na tjedan nezaboravnih zalogaja u najboljim hrvatskim restoranima. U LeBatat Healthy Dining restoranu u sklopu Termi Sv. Martin pripremili su bogate jelovnike, a na vama je da se zaljubite u njihove zdrave okuse.

Od 9. do 18. ožujka budite dio još jedne, dugo očekivane manifestacije. Počinje Tjedan restorana, a to znači samo jedno – odlična hrana po pristupačnim cijenama.

TR TSM3

LeBatat Healthy Dining

LifeClass Terme Sveti Martin ponosne su što su i ove godine dio omiljene gastro manifestacije, a chefovi restorana LeBatat sitno odbrojavaju do početka još jednog Tjedna restorana. Osim što pažljivo biraju namirnice lokalnih proizvođača, chefovi kuhinje LeBatata veliku pažnju pridaju i samoj pripremi jela. Naime, vizija Termi, „Svijet zdravih užitaka“ u potpunosti se primjenjuje i u kuhinjama cijelog resorta.

TR TSM2

Odaberite svoju kombinaciju ručka ili večere u 3 slijeda za samo 100 kuna, a uz to će vas LeBatat počastiti i čašom vina po preporuci.

TR TSM5

Na vrijeme rezervirajte stol pozivom na (040) 315 005 i dođite gladni. Vidimo se.
Više informacija potražite na www.termesvetimartin.com i na Facebook profilu LifeClass Termi Sveti Martin.