FOTO: U Lumini centru svečano otvoren 55. Prima salon

| 19.5.2018. u 16:21h | Objavljeno u Sponzorirano

Najveći hrvatski proizvođač namještaja, Prima grupa, obogatila je svoju razgranatu mrežu maloprodajnih salona ekskluzivnim salonom u Varaždinu u sklopu Trgovačkog centra Lumini.

U novootvorenom Prima salonu, uz već prepoznatljiv Primin namještaj, predstavljene su i nove kolekcije modularnih kuhinja po mjeri te noviteti iz programa blagovaonica, dnevnih i spavaćih soba te Prima madraci.

- Danas je Primina mreža maloprodajnih salona postala još bogatija. Varaždin smo odabrali kao idealnu lokaciju za naš 55. salon kojim naš dizajn i kvaliteta postaju dostupni što većem broju ljudi. Na 1200 četvornih metara predstavljene su nove kolekcije kuhinja po mjeri, blagovaonski program te namještaj za dnevne i spavaće sobe. Budući da je Prima u neprestanoj potrazi za novim, boljim i kreativnijim rješenjima u ovoj industriji, posebno nas veseli što smo ovim ekskluzivnim salonom u potpunosti uspjeli prenijeti našu viziju. Ovdje ih čeka jedan zbilja lijepi salon, možda najljepši od svih u Hrvatskoj. Nije najveći ali ponuda je zaista dobra i kvalitetna - poručio je povodom otvaranja novog salona, direktor i vlasnik Prima grupe, Renato Radić.

Dodao je kako je važno za napomenuti da su sav namještaj koji se nalazi u Primi sami dizajnirali te sami i proizveli, a jedna od proizvodnih linija nalazi se upravo u Varaždinu.

- Varaždin je uvijek kvalitetno tržište, a tu smo prisutni i s proizvodnjom. Ovaj grad nam je uvijek negdje pri srcu jer ovdje imamo puno prijatelja i osjećamo se kao doma - rekao je.

Noviteti iz vlastite proizvodnje namještaja osmišljeni su zahvaljujući Priminom dizajnerskom timu koji je pravovremeno prepoznao trendove i uskladio ih s inventivnim dizajnom i vrhunskim materijalima. Ponudom namještaja po elementima te velikim izborom boja i dekora, Prima omogućuje brojne kombinacije za dom koje stilski povezuju prostor. Kupcu je pružena kreativna sloboda kako bi uređenje u potpunosti podredio svojim željama i mogućnostima.

Svečanosti otvorenja novog Priminog salona prisustvovao je i gradonačelnik Grada Varaždina, Ivan Čehok, koji je pohvalio što Prima ima hrvatske proizvode, za razliku od većine trgovina koje proizvode obično uvoze i imaju uvoznu robu.

- Prima ima hrvatsku robu koja zapošljava hrvatske radnike i zato sam uvjeren da će naši Varaždinci podržati domaću proizvodnju i kupovati ovdje - rekao je Čehok.

Zamjenik načelnika Općine Gornji Kneginec Robert Đuranec istaknuo je kako otvaranje Prime u Lumini centru znači puno, ne samo zbog toga što su otvorena nova radna mjesta, nego i zbog toga jer salona namještaja do sada nije bilo u Luminiju, a potrebe za njime je apsolutno bilo.

Označeno u