Dijelimo ulaznice za film "Tully" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 26.6.2018. u 18:07h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Tully". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 11.07.2018. u CineStaru Varaždin.

"Tully" je nova komedija ekipe koja je radila filmove Juno i Mlađa punoljetnica s Charlize Theron u glavnoj ulozi. Film prati mladu majku Marlo (dobitnica nagrade Oscar®, Charlize Theron), koja jedva preživljava iz dana u dan uz troje djece, od koje je jedno novorođenče. Od brige za djecu, pospremanja, pranja, spremanja večere i ostalih kućanskih poslova, Marlo jedva dočeka večer, a od muža baš i nema prevelike pomoći. Jednoga dana brat joj odluči unajmiti noćnu dadilju. U početku neodlučna, Marlo se na kraju veže za pažljivu i punu iznenađenja mladu dadilju imena Tully.

 

Video sadržaj