Dijelimo ulaznice za film "Izbavitelji 2" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 19.6.2018. u 17:01h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Izbavitelji 2 - SINK". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 04.07.2018. u CineStaru Varaždin.

U novom nastavku priče o superherojskoj obitelji mama Helen je u centru pažnje, a tata Bob je heroj kod kuće gdje se brine za djecu. Njihovu normalnu svakodnevicu poremeti dolazak opasnog i pametnog zlikovca kojeg jedino Izbavitelji mogu pobijediti.

*O kratkom filmu "Bao"

Izbaviteljima 2 prethodi novi kratki animirani film (trajanje 8 minuta) studija Disney - Pixar zvan „Bao“. Bao je priča o brižnoj majci koja pati od sindroma praznog gnijezda nakon što je njen sin odrastao. Nova prilika za majčinstvom ukaže joj se kad jedna od knedlica koje je napravila oživi i poprimi obilježja razigranog dječačića. Njena novootkrivena sreća je ipak kratkotrajna – kako knedlica naglo izraste, majka shvati da ništa ne ostaje maleno i slatko zauvijek i da je napuštanje gnijezda potpuno prirodna i neizbježna stvar.

 

Video sadržaj