Dijelimo ulaznice za film "Gospodin Link: U potrazi za skrivenim gradom" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 23.4.2019. u 14:50h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Gospodin Link: U potrazi za skrivenim gradom - SINK". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 08.05.2019. u CineStaru Varaždin.

Upoznajte gospodina Linka: 2,4 metara visok, 286 kilograma težak i pokriven krznom. Ali ne dopustite da vas izgled zavara... on je zabavan, sladak i predivno doslovan, što ga čini neodoljivim u obiteljskoj avanturi studija Laika, autorima koji stoje iza animiranog filma Kubo i čarobni mač.

Umoran od usamljeničkog života na pacifičkom sjeverozapadu, Gospodin Link angažira neustrašivog istraživača Sir Lionela Frosta da ga odvede na putovanje kako bi pronašao svoje davno izgubljene rođake u bajkovitoj dolini Shangri-La. Zajedno s avanturisticom Adelinom Fortnight, ovaj neustrašivi trojac istraživača naići će na mnogobrojne opasnosti i prepreke tijekom putovanja na drugi kraj svijeta. Kroz sve, ovaj će trojac shvatiti da ponekad možeš pronaći obitelj na mjestima na kojima bi se najmanje nadao.

Video sadržaj