Dijelimo ulaznice za film "Dječak oluje" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 5.3.2019. u 17:54h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Dječak oluje". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 20.03.2019. u CineStaru Varaždin.

O filmu:

Dječak oluje (Storm Boy) je prekrasna i suvremena adaptacija bezvremenske australske novele Colina Thielea o najneobičnijem, ali bezuvjetnom prijateljstvu. Glavnu ulogu tumači Geoffrey Rush, dobitnik nagrade Oscar. Priča započinje kada Michael Kingley, uspješan umirovljeni poslovni čovjek i djed, počinje unučici pričati priču iz svog djetinjstva. Priču o dječaku koji je živio s ocem na izoliranom otoku u Južnoj Australiji i povezao se sa pelikanom, kojeg je kao dječak spasio i koji mu je promijenio život zauvijek. Njihove izuzetne avanture i vrlo posebna veza imaju dubok utjecaj na sve što mu se u budućnosti događalo te mu je dalo snagu da se dalje bori kroz život.

Video sadržaj