Ulaznice za film "Svemir između nas" u CineStaru Varaždin osvojili su...

Sponzorirani članak | 7.6.2017. u 17:01h | Objavljeno u Sponzorirano

Dobitnici CineStar ulaznica za film "Svemir između nas" su Ivana Carek i Elena Martinčević. Čestitamo!

Osvojili ste po dvije ulaznice, koje možete podići na blagajni CineStara Varaždin uz predočenje identifikacijskog dokumenta i iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 21.06.2017. u CineStaru Varaždin.

Ostalima više sreće drugi put.

"Svemir između nas" originalna je priča o dječaku koji je rođen i odrastao na Marsu te nakon 16 godina dolazi na Zemlju kako bi pronašao oca i otkrio gdje stvarno pripada.

U svemirskoj avanturi, space shuttle kreće u prvu misiju kolonizacije Marsa, međutim odmah nakon polijetanja saznaju da je jedna astronautkinja trudna. Ubrzo nakon slijetanja, ona umire od komplikacija prilikom rađanje prvog čovjeka  na crvenom planetu - ne otkrivši tko mu je otac. Tako počinje neobičan život Gardnera Elliota. U istraživanju svoga porijekla, Gardner započinje online prijateljstvo s djevojkom iz Colorada, Tulsom. Kad napokon dobije priliku otići na Zemlju, poželi isprobati sva čuda o kojima je mogao čitati na Marsu. Međutim, kada znanstvenici počnu s pripremom za njegov odlazak, otkriju da njegovi organi ne mogu izdržati u Zemljinoj atmosferi...

 

Označeno u
Video sadržaj