Ulaznice za film "Sve, baš sve" u CineStaru Varaždin osvojili su...

Sponzorirani članak | 17.5.2017. u 17:29h | Objavljeno u Sponzorirano

Dobitnici CineStar ulaznica za film "Sve, baš sve" su Matija Kovačić i Lana Keretić. Čestitamo!

Osvojili ste po dvije ulaznice, koje možete podići na blagajni CineStara Varaždin uz predočenje identifikacijskog dokumenta i iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 31.05.2017. u CineStaru Varaždin.

Ostalima više sreće drugi put.

Studio koji je donio filmove "Tu sam pred tobom" i "Ako ostanem", predstavlja novi film "Sve, baš sve" temeljen na bestseleru autorice Nicole Yoon.

Maddy Whittier ima bolest koja je vrlo rijetka i koja joj ne dozvoljava da živi kao i drugi. Naime, ona ne smije napuštati svoju kuću, a kada joj netko dolazi postoji čitava procedura oko ulaska u kuću. Maddy živi s majkom, liječnicom, koja vodi računa o njenom stanju, i medicinskom sestrom Carlom. Maddy je kao mala izgubila oca i brata u nesreći i jedina osoba za koju zna je njezina majka, koja bi sve dala za nju. Kada se u susjednu kuću useli momak Olly Bright sa svojom pomalo čudnom obitelji, Maddyina priča tek počinje. Ona se polako zaljubljuje u Ollyja koji je spreman žrtvovati sve, baš sve, kako bi barem jedan dan živjela izvan svoje sigurne kuće.

 

Označeno u
Video sadržaj