Dijelimo 2x2 ulaznice za film "Moj prijatelj Pete" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 10.4.2018. u 17:02h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 2x2 ulaznice za film "Moj prijatelj Pete". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnike, čija imena ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 25.04.2018. u CineStaru Varaždin.

Film "Moj prijatelj Pete" je temeljen na istoimenoj knjizi Willyja Vlautina. Redatelj Andrew Haigh, poznat po kultnom queer komadu "Weekend", priča o odrastanju i mladenačkim nadama. Film prati petnaestogodišnjaka Charleyja Thompsona. On samo želi topli dom, hranu na stolu i srednju školu koju bi mogao pohađati dulje od pola godine. Kao sin samohranog oca koji radi u skladištima širom pacifičke industrijske regije, teško pronalazi stabilnost u životu. Nakon njihove selidbe u Portland, u državu Oregon, Charlie se nada novom početku. Želeći pomoći ocu, nalazi ljetni posao kod trenera jahanja gdje se sprijateljuje s neuspješnim trkaćim konjem koji se zove "Lean on Pete".

 

Video sadržaj