Dijelimo 2x2 ulaznice za film "Dvorac od stakla" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 31.10.2017. u 17:20h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 2x2 ulaznice za film "Dvorac od stakla". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnike, čija imena ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 15.11.2017. u CineStaru Varaždin.

Producent filmova "Pijev život" i "Priča o prvaku" donosi film temeljen na hvaljenim memoarima Jeannette Walls koje su pročitali milijuni čitatelja. Kronika avantura ekscentrične, čvrsto povezane obitelji, film DVORAC OD STAKLA, nevjerojatna je priča o bezuvjetnoj ljubavi. Oskarovka Brie Larson donosi nam najprodavanije memoare Jeannette Walls u kojima mlada djevojka, pod utjecajem divlje prirode svog disfunkcionalnog oca (Woody Harrelson), pronalazi vatrenu odlučnost da skroji uspješan život po svojim pravilima.

 

Označeno u
Video sadržaj