Ulaznice za film "Brzi i žestoki 8" u CineStaru Varaždin osvojili su...

Sponzorirani članak | 12.4.2017. u 17:43h | Objavljeno u Sponzorirano

Dobitnici CineStar ulaznica za film "Brzi i žestoki 8" su Damir Popović i Maja Martinčević. Čestitamo!

Osvojili ste po dvije ulaznice, koje možete podići na blagajni CineStara Varaždin uz predočenje identifikacijskog dokumenta i iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 26.04.2017. u CineStaru Varaždin.

Ostalima više sreće drugi put.

Na krilima filma "Brzi i žestoki 7" iz 2015. godine, jednog od najbržih filmova koji je dosegao milijardu dolara na svjetskom box-officeu i šestog najvećeg naslova svih vremena, dolazi novo poglavlje najpopularnijeg serijala: Brzi i žestoki 8.

Sada kada su Dom i Letty na medenom mjesecu, Brian i Mia u mirovini - a ostatak ekipe oslobođen - svi prividno donekle vode normalan život. Ali kada tajanstvena žena (dobitnica nagrade Oscar® Charlize Theron) uvede Doma u svijet kriminala, on ne pronalazi način izlaska i izdaje sve koji su mu bliski. Svi će se suočiti s kušnjama kao nikada do sad. Od obala Kube i ulica New Yorka do ledenih ravnica artičkog Barentskog mora, naša elitna snaga će pokušati zaustaviti anarhiste i dovesti kući čovjeka koji je stvorio njihovu obitelj.

 

Označeno u
Video sadržaj