Dijelimo 2x2 ulaznice za film "Bratstvo lopova" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 16.1.2018. u 18:00h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 2x2 ulaznice za film "Bratstvo lopova". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnike, čija imena ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 31.01.2017. u CineStaru Varaždin.

Bratstvo lopova predstavlja redateljski debi Christiana Gudegasta, poznatog po scenariju filma Pad Londona. Priča prati legendarnu ekipu pljačkaša banaka koja planiraju veliku, finalnu pljačku federalne rezerve u Los Angelesu, i to žele izvesti točno ispred nosa elitnih policijskih jedinica tog grada. Film se radnjom fokusira na živote kriminalaca, kao i na živote pripadnika elitnih policijskih jedinica Los Angelesa... Glumačku postavu čine Gerard Butler, Curtis ’50 Cent’ Jackson, Pablo Schreiber, O’Shea Jackson, Jr., Evan Jones, Cooper Anderson, Maurice Compte, Kaiwai Lyman-Mersereau, Mo McRae, Meadow Williams i Brian Van Holt.

 

Video sadržaj