Dijelimo 20 ulaznica za poljoprivredni sajam AGRA 2018

Sponzorirani članak | 13.8.2018. u 10:19h | Objavljeno u Sponzorirano

Poljoprivredno prehrambeni sajam AGRA u Gornjoj Radgoni, kao najvažniji međunarodni sajam u ovom dijelu Europe, na dodiru Slovenije s Austrijom, Mađarskom i Hrvatskom, i ove godine, od 25. do 30. kolovoza, u svojoj 56. izvedbi potvrdit će svoj renome i značaj. S posebnim naglaskom AGRA će ove godine predstaviti mlade u agrobiznisu, generacijsku obnovu, digitalizaciju, inovativnost, znanje i umrežavanje.

Istaknut će se cjeline kao što su hrana iz naše okoline, ekološka poljoprivreda, organski proizvodi za gastronomiju, održivo gospodarenje sa šumama, kao i poljoprivredna mehanizacija za visoko učinkovitu i održivu poljoprivrednu proizvodnju.

Sajam AGRA posjetit će brojni ministri kao i ministarska i gospodarska izaslanstva iz Europe i svijeta. Najznačajnije slovenske institucije predstavit će se na poslovnim B2B susretima i sajamskim prezentacijama. Država partner ove godine je Makedonija koja ovim nacionalnim nastupom omogućuje svojim izlagačima – predstavnicima makedonske poljoprivrede, gospodarstva i turizma - uspostavu novih veza i kontakata, ciljanih poslovnih susreta kao i najširu promociju pred 120.000 posjetitelja sajma iz Slovenije i šireg međunarodnog područja.

Uz Makedoniju koja je zemlja partner, s nacionalnim i regionalnim izlaganjem predstavit će se i Austrija, Hrvatska i Madžarska, Indija i Poljska. Ukupno, na sajmu AGRA predstaviti će se preko 1.840 izlagača iz 32 države na prostoru površine 71.300 m².

Sajam AGRA će biti otvoren od subote 25. do četvrtka 30. kolovoza, od 9,00 do 18,00 sati. Pomurski sajam srdačno vas poziva da posjetite sajam AGRA uz pristupačne cijene ulaznica (Pomurski sejem d.d., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona).

Cijena ulaznice je 8 eura, što uključuje i parking. Obiteljska ulaznica (za 2 odrasle osobe i petoro djece do 15 godina, s parkingom) iznosi samo 16 eura. Umirovljenici mogu kupiti ulaznicu za 7 eura, učenici i studenti za 5 eura, posjetitelji u skupinama od 20 osoba po 6 eura i članovi grupe učenika i studenata s više od 20 osoba za 4 eura. Za djecu do 6 godina i invalide na kolicama ulaz je besplatan.

Dodatne informacije dostupne su na www.sejem-agra.si.

Za sajam AGRA smo pripremili 20 ulaznica (10×2) koje dijelimo našim čitateljima.

Sve što trebate napraviti je do 20. kolovoza poslati e-mail s osobnim podacima (ime, prezima i adresa) na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Dobitnike ulaznica odabrat ćemo slučajnim odabirom i obavijestiti ih putem elektronske pošte, a cijeli popis dobitnika objavit ćemo i na našim mrežnim stranicama u utorak 21. kolovoza. Dobitnici ulaznica svoje će ulaznice moći podignuti uz predočenje osobne iskaznice na ulazu 1 (sa strane stadiona) – blagajna broj 8.

agra_2.jpg