Atraktivna ponuda Peugeot 308 u rujnu

Sponzorirani članak | 5.9.2017. u 13:31h | Objavljeno u Sponzorirano

Peugeot 308 u limuzinskoj i karavanskoj izvedbi u ponudi je u rujnu s atraktivnom cijenom i bogatom serijskom opremom. Ovaj odvažan, intuitivan model, modernog dizajna u ponudi je u ograničenim količinama i dostupan je odmah za isporuku.

Modelu Peugeot 308 Element 1.6 BlueHDi 100 S&S po cijeni već od 116.900 kn, sada su se pridružili modeli Active po cijeni od 126.900 kn te modeli Style s cijenom već od 129.400 kn.

Specijalna serija Peugeot 308 Element nudi apsolutno najbolji omjer cijene i opreme koja uključuje 6 zračnih jastuka, klimu, tempomat, BlueTooth, električno podesive retrovizore, el. podizače stražnjih stakala, stražnje parking senzore i dr.

bvb

Oprema Active uz to nudi dvozonski automatski podesiv klima uređaj, Hill Assist, paket Vidljivost, multifunkionalni zaslon na dodir 9.7", unutarnji retrovizor, i Follow me home sustav, kromirane umetke uz LED dnevna svjetla, alu naplatke 16" QUARTZ i dr.

Bogata oprema Style još uključuje stražnje senzore za pomoć pri parkiranju, prednja svjetla za maglu, alu naplatke 16" Pure TOPAZE, dodatno zatamnjena bočna stakla straga i stražnje staklo, električno preklopiva vanjska ogledala s osvjetljenjem pristupa vozilu i dr.

Sve fizičke osobe pri kupnji vozila Peugeot 308 na poklon dobivaju članstvo u klubu vjernosti PEUGEOT ZAUVIJEK, koji je namijenjen vlasnicima vozila marke PEUGEOT svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.

Označeno u