Atraktivan program Ljeta u Sračincu, s najbogatijim malonogometnim turnirom u regiji!

Sponzorirani članak | 6.6.2018. u 12:09h | Objavljeno u Sponzorirano

Od idućeg petka, 15. lipnja pa punih 11 dana zaključno s 26. lipnja, u Sračincu će se održati manifestacija „Ljeto u Sračincu“ u organizaciji tvrtke Pancho j.d.o.o. tj. poznatog caffe bara Le Tresor te pod pokroviteljstvom Općine Sračinec. U gotovo puna dva tjedna gosti će moći uživati u bogatoj gastronomskoj i glazbenoj ponudi, no uz obilje jela, pića i dobrog zvuka Sračinec će ponuditi i čitav niz atraktivnih sadržaja.

Nogomet će biti u središtu zbivanja. Kako onaj sa Svjetskog prvenstva u Rusiji, gdje će se na velikom video zidu pratiti uživo utakmice Vatrenih, tako i onaj mali koji će se na asfaltiranom terenu uz igralište NK Sračinca odvijati kroz čak četiri različita turnira pod zajedničkim nazivom „Magma kup 2018“. Glavni turnir, seniorski, imat će rekordan nagradni fond za ljetne turnire ovog tipa, prvaku će pripasti čak 15.000 kuna i pobjednički pehar. Veteranski turnir, za sve od 35 godina na više, nosi također prestižnih 4.000 kn nagrade najboljoj ekipi, a uz ova dva održat će se i mini turnir (3 na 3 na male golove) te pozivni U-10 turnir u organizaciji NK Sračinca. Kotizacija za sudjelovanje je 600 kn za seniore, 300 kn za veterane i 100 kn za mini turnir tri na tri, a ekipe se prijaviti mogu na broj telefona 091 2566 186 (Nenad).

Ovu nogometno-glazbenu priču začinit će atraktivne hostese, na pozornici će se izmjenjivati bendovi i DJ-i, održat će se i turnir u beli, moći se oprobati u jahanju bika… Sve u svemu, atraktivna će biti druga polovica lipnja u Sračincu, događaj koji se ne smije propustiti.

LJETO U SRACINCU mediji