Zabavni vikend uz otvorenje MartiLandie: posjetite najveći vodeni park na sjeveru Hrvatske

VVM | 22.6.2023. u 08:40h | Objavljeno u Sponzorirano

Martilandia, omiljeni Aquapark smješten u prekrasnim Termama Sveti Martin, otvara svoja vrata spektakularnim Grand Opening partyjem, ove subote od 10 sati ujutro. Događaj obećava dan pun uzbuđenja, zabave i nevjerojatne atmosfere za posjetitelje svih dobnih skupina. Od uzbudljivih vodenih tobogana do uživo izvođenih nastupa i ukusnih koktela, Martilandia će svakako stvoriti nezaboravne uspomene za sve svoje goste.

Zabava će započeti u 14 sati uz energične ritmove DJ-a Marija Horvata koji će puštati popularne domaće i strane trash hitove. Živahna glazba stvorit će atmosferu neprekidnog uživanja i slavlja, a renomirana varaždinska plesna skupina "Plesna sekcija P4" svojim će artističkim pokretima dodatno stvoriti odličnu atmosferu na otvorenju Aquaparka Martilandia.

TermeSvetiMartin1.jpg

TermeSvetiMartin5.jpg

Dok gosti uranjaju u živahnu atmosferu, imat će priliku uživati ​​u posebnoj koktel ponudi koju pripremaju talentirani miksolozi iz Shankera. U specijalnoj ponudi bit će dostupna dva ukusna i osvježavajuća pripravka, "Tropical Burn" i "Mojito", koji će stvoriti osvježavajuće i aromatično iskustvo.

Martilandia je osigurala raznolik i bogat animacijski program kako bi održala visoku razinu energije tijekom cijelog dana. Gosti će imati priliku sudjelovati u brojnim interaktivnim igrama i zanimljivim aktivnostima koje su pažljivo osmišljene kako bi stvorile dinamičnu i živahnu atmosferu. Osim toga, svi posjetitelji će imati mogućnost sudjelovanja u uzbudljivim nagradnim igrama te će imati priliku osvojiti vrijedne nagrade koje mogu ponijeti kući.

Vodene atrakcije u Martilandiji bit će otvorene od 10:00 do 20:00, nudeći gostima dovoljno vremena za uživanje u bazenima i sadržajima. Uzbudljivi vodeni tobogani bit će dostupni od 11:00 do 19:00 sati, jamčeći uzbudljivo iskustvo za sve ljubitelje adrenalina.

Više informacija potražite na www.termesvetimartin.com

TermeSvetiMartin2.jpg