Ženske inicijative Podružnice HNS-a Lepoglava i Ivanec proslavile Dan žena

V.V. | 13.3.2018. u 12:38h | Objavljeno u Aktualno

U subotu, 10. ožujka Ženske inicijative Podružnice HNS-a Lepoglava i Ivanec organizirale su proslave povodom Međunarodnog dana žena.

Ženska inicijativa HNS-a Lepoglava, svoje peto druženje povodom Dana žena organizirala je u Restoranu JAK Žarovnica. Na početku druženja prisutne je pozdravila predsjednica ŽI HNS-a Lepoglava Marija Ribić, a svim ženama čestitku povodom njihovog dana uputio je i predsjednik Podružnice HNS-a Lepoglava Milan Pavleković.

- Velika mi je čast što je ova naša proslava postala tradicija. Već petu godinu organiziramo druženje povodom Dana žena, svake godine na proslavi je sve više žena, a ono što me najviše veseli je činjenica da u obilježavanju ovog Dana ne sudjeluju samo članice i simpatizerke HNS-a već i žene iz drugih političkih stranaka. – istaknula je Ribić.

Proslavi u Lepoglavi pridružili su se i tajnik ŽO HNS-a Varaždinske županije Zlatan Mošmondor, te koordinatorica Ženske inicijative HNS-a Varaždinske županije Anita Rep.

Osmo druženje žena u organizaciji Ženske inicijative HNS-a Ivanec održalo se u KTC-u Ivanec, a druženje je otvorila predsjednica Ženske inicijative HNS-a Ivanec Natalija Kocijan.

IMG 7008

- Obilježavanje Dana žena za nas je postala jedna lijepa tradicija. Osam godina za sve žene organiziramo druženje, te do kasno u noć uživamo u pjesmi i plesu. Svake nam se godine pridruži sve više žena što nam je izuzetno drago, te se nadamo da će ih slijedeće godine biti još više – rekla je Kocijan.

Svim ženama na druženju cvijet povodom Dana žena podijelili su saborski zastupnik i gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić, potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar, predsjednik Podružnice HNS-a Ivanec i zamjenik gradonačelnika Branko Putarek te tajnik ŽO HNS-a Varaždinske županije Zlatan Mošmondor.

Druženju u Ivancu prisustvovali su, uz navedene, potpredsjednica Podružnice HNS-a Ivanec i zamjenica gradonačelnika Lidija Kozina te predsjednica Ženske inicijative HNS-a Varaždin Andreja Blazinarić.

Označeno u