Ženske inicijative HNS-a Varaždin i Vinica obilježile Majčin dan podjelom cvijeća Foto: HNS Varaždinske županije

Ženske inicijative HNS-a Varaždin i Vinica obilježile Majčin dan podjelom cvijeća

Varaždinske vijesti | 15.5.2018. u 14:39h | Objavljeno u Aktualno

Ženska inicijativa HNS-a Varaždin te ogranak HNS-a Gornji Kućan predvođeni predsjednicom Andrejom Blazinarić povodom Majčinog dana organizirali su podjelu cvijeća. Obilježavanju Majčinog dana i podjeli cvijeća prisustvovali su predsjednik Podružnice HNS-a Varaždin Mario Sambolec te potpredsjednik Enriko Parlaj.

- Majka je najvažnija osoba u našim životima te je važno ljubav prema majci njegovati svakoga dana. Na majčin dan slavimo ulogu majke u životu te joj iskazujemo zahvalnost i  pokazujemo joj koliko ju cijenimo. Majčina je ljubav neprocjenjiva. Izuzetno mi je drago što je Ženska inicijativa HNS-a i ogranak Gornji Kućan podjelom cvijeća obilježila ovako važan dan – istaknuo je Sambolec.

Andreja Blazinarić zahvalila je svima koji su se uključili u akciju, te istaknula kako je Sofia Loren to odlično opisala, kada je rekla da „Majke nikad nisu same u svojim mislima. Majka uvijek mora razmisliti dvaput, jednom za sebe i jednom za svoje dijete.“

Obilježavanju Majčinog dana pridružila se i Ženska inicijativa HNS-a Vinica, uz pomoć Mladih HNS-a Vinica, koja je prethodnog tjedna organizirala Kreativne radionice na kojima su izrađivale cvijeće za podjelu povodom Majčinog dana. Podjelu su organizirale ispred Crkve sv. Marka evanđelista te razveselile sumještanke.

- Naše članice i simpatizerke ovog su tjedna svoje vrijeme posvetile izradi jedinstvenog cvijeća kako bi našim sumještankama uljepšale Majčin dan i na taj način iskazale poštovanje svim ženama u ulozi majke – istaknula je predsjednica Ženske inicijative HNS-a Vinica Mirjana Tot.

hns-majcin-dan-kucan1.jpg

hns-majcin-dan-kucan2.jpg

hns-majcin-dan-kucan3.jpg

hns-majcin-dan-vinica_1.jpg

hns-majcin-dan-vinica_2.jpg

hns-majcin-dan-vinica_3.jpg

Označeno u